Sütés-főzés

Praktikus vágódeszka, tárolórekesszel

A konyhánkban nap mint nap használjuk a vágódeszkát. Mennyivel egyszerűbb lenne az ételek előkészítése, ha nem csak aprításra lenne alkalmas a vágódeszka, hanem a zöldségeket is meghámozhatnánk rajta.

Bamboo Appetito a megoldás

A hagyományos vágódeszkákról le kell söpörni az előkészített alapanyagokról származó héjat és egyéb részeket, amelyeket nem akarunk felhasználni az étel elkészítéséhez. A Bamboo Apettito ezzel szemben modern és praktikus megoldást jelenet a mindennapi főzés folyamán!

Beépített hulladéktároló rekesz

A vágódeszkának osztott vágási felülete van, így az könnyedén kinyílik és a hulladékot az alatta lévő tárolóba söpörhetjük. Ennek a megoldásnak köszönhetően sok időt megtakaríthatunk az ételek elkészítése folyamán, hiszen az alapanyagokat pillanatok alatt megtisztíthatjuk.

A vágódeszka alatt egy rozsdamentes acélból készült kis tároló található, amelybe belesöpörhetjük a zöldségek héját és az egyéb aprításkor keletkezett hulladékokat.

Amikor paradicsomot, vagy más olyan alapanyagot szeletelünk, amelynek leve van, az sok esetben lefolyik a vágódeszkáról, így még törölgetnünk is kell. A Bamboo Appetito erre is megoldást jelent, hiszen a zöldségekből, gyümölcsökből kicsorduló folyadék a tároló rekeszbe csorog. Ennek köszönhetően nem kell még az asztalt, vagy a konyhapultot is tisztogatnunk, miután előkészítettük az étel alapanyagait a főzéshez.

Tisztítás

A Bamboo Appetito bambuszból készült, így könnyedén tisztítható. A vágódeszkát egy mozdulattal széthúzhatjuk, mivel ez egy rozsdamentes acélból készült sínen helyezkedik el. Az acél tárolóból egyszerűen kiönthetjük a hulladékot és ezt követően könnyedén ki is moshatjuk.

Ötletgazda

A feltaláló nem más, mint Joel Robert Axelrod a fiatal és nagyon tehetséges, Los Angeles-i designer. Joel leginkább a konyhai eszközök újításával foglalkozik, így a jövőben még vélhetőleg sok praktikus eszközzel lep majd meg bennünket. A különleges vágódeszkát már le is gyártották, így online meg is rendelhető. Egyelőre a gyártó honlapján lehet megvásárolni, de még csak nagy tételben elérhető, reméljük hamarosan a hazai boltokban is megtalálható lesz ez a nagyon hasznos vágódeszka!