Háztartás

Kisállat szőr eltávolító funkciójú mosógép

A kisállat tulajdonosoknak komoly gondokat okoz megszabadulni kedvencük szőrétől. A cicák és kutyák szőre ott van a szőnyegeken, a padlón, de még a ruhákon is. Egy jó porszívóval a szőnyegekről feltakaríthatjuk a nagy szőrcsomókat, de a ruhákra rátapadt szőrszálaktól nehezebb megszabadulni.

A korszerű mosógépek használatával megkönnyíthetjük a ruhák tisztítását, így bátran ölbe vehetjük kis kedvenceinket, mivel a makacs szőrszálak nem fogják megkeseríteni a mindennapjainkat!

BEKO innovatív megoldás

Az A+ energiaosztályú mosógépek egy része már el van látva a háziállatszőr eltávolító funkcióval, amelynek köszönhetően nem kell többet aggódni a ruhákra tapadt szőrszálak miatt! Nem kell kefével, vagy más eszközzel letisztítanunk a ruhát, hogy megszabaduljunk a szőrszálaktól!

A mosógép állatszőr eltávolító funkciója egy gombnyomással elindítható, ezt követően extra előmosás és áztatás következik, amelynek köszönhetően búcsút mondhatunk a nem kívánatos szőrszálaknak.

Számtalan mosási program közül választhatunk és a normál mosás során is elindíthatjuk az állatszőr eltávolító programot, így bármilyen anyagú ruhát könnyedén megtisztíthatunk kedvenceink szőrétől. Az érzékeny ruhadarabokról is eltávolítja a mosógép a szőrt, hiszen mindegy, hogy 30- vagy 60 fokon mosható az adott ruhadarab!

A mosógép tulajdonságai

A BEKO mosógépek keskeny kivitelezésűek, így a kisebb helyiségekben is elférnek. Minden igénynek megfelelnek, hiszen a különleges háziállatszőr eltávolító funkció mellett minden más olyan funkcióval is rendelkeznek, amivel egy hagyományos mosógépnek rendelkeznie kell.

A túlfolyás védelem és a gyermekzár már alapvető funkciónak számít, így nem kell lemondanunk az extra kényelemről, vagy biztonságról, ha a kisállatszőr eltávolító funkciójú mosógépet választjuk.

Több típusú BEKO mosógépbe is be van építve a háziállat szőr eltávolító funkció. Megtalálható például a WMB-61231PT, vagy a WMB-71241 PTLC modellekben ez a remek program.

A háziállat szőr eltávolító funkcióval rendelkező mosógépek ára 100 ezer forint körül kezdődik, amely nem magasabb a jelenlegi átlagos kapacitású mosógépek árainál. Ennek köszönhetően a kisállat tulajdonosok extra költségek nélkül juthatnak hozzá a mosógéphez, amely megkönnyíti majd a mindennapjaikat!